Când au trecut 18 ani ???

În urmă cu jumătate de an, baiatul meu Radu a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, devenind astfel independent şi pe picioarele lui, începând de atunci conştientizând faptul că este  responsabil de toate faptele sale. Petrecerea de majorat, Radu a preferat să o facă acasă alături de cei mai buni prieteni şi familie, un party cu specific Halloween, de unde nu au lipsit dovlecii luminaţi, păianjenii, schelţii şi  bineînţeles nelipsitul tort cu fel de fel de decoraţiuni specifice evenimentului.

Dorinţa lui Radu cea mai mare a fost aceia ca imediat ce face 18 ani să de-a de carnet, ceea ce însemna că aştepta ca şi cadou din partea noastră bani pentru a face scoală de şoferi, însă evenimentele din ultima perioadă nu au decurs exact cum ne aşteptam, astfel neavând posibilitatea de a îi îndeplini dorinţa lui Radu.

rrr2

În urmă cu câteva zile am primit un link de la o prietenă către un magazin online de bijuterii personalizate pe care am început să îl studiez, moment în care din întâmplare am identificat un colier din aur cu medalion ce era personalizat cu cifra 18. În minte imediat mi-a apărut o idee ce m-ar ajuta să mă recompensez  faţă de  Radu, prin faptul că de ziua lui nu am reuşit să îi ofer cadoul mult dorit.

Medalionul colierului personalizat cu cifra 18 ar fi potrivită acestui moment, Radu mai având încă această vârstă, ce îi aminteşte încă de momentul în care a devenit major. Acest  cadou care cu siguranţă  o să îl păstreze şi poate o să il ofere copilului său în momentul în care acesta va face 18 ani, sau cel  puţin asta îmi doresc şi asta am să îl îndrum să facă, imediat ce am să îi dăruiesc colierul.

Întotdeauna am fost de părerea că o bijuterie de aur are mereu o semnificaţie aparte, fiind un cadou ce rezistă peste ani, despre care specialiştii spun să redau o stare optimă sănătaţii deţinătorului, acesta devenind mai încrezător în forţele proprii şi mai optimişti, ce evoluiază mereu, caracteristici care i se potrivesc de minune lui Radu.

rrr

Radu încă de când era copil şi-a dorit  un lanţ, colierul cu medalion (18)  fiind un cadou potrivit pentru acest eveniment (împlinirea frumoasei vârste de 18 ani), care este unul dintre cele mai importante din viaţa unui adolescent.

Aurul, din câte am citit pe internet de-a lungul timpului poate fi asociat cu o cheie a înţelepciunii, a cunoasterii, calităţi pe care ar trebui să le aibă un adolescent la  împlinirea vârsei de 18, sau care încep să se dezvolte începand cu acest moement.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s